Kurser

BelX-skolen

Kurser 2017

 

Klaverundervisning

 

v/musikpædagog Hans Lias Mogensen

 

I dette lille forløb vil vi koncentrere os om de grundlæggende principper i klaverspillets kunst: Hvad kan vi gøre for at få klaveret til at lyde smukt og klart?

Det er individuelt hvordan jeg vil forsøge at hjælpe alt efter din erfaring, men det handler om følingen med tangenterne og om at lytte til den lyd du frembringer og at justere dine bevægelser så du bliver bedre til at skabe vellyd. Ligesom klaveret er din krop et instrument, så vi forsøger at skabe balance mellem de to instrumenter, så musikken kan komme igennem.

Kurset kan forlænges efter behov.

 

Opstart den 30. jan. 2017

Tid 1: kl. 15.00-15.40

Tid 2: kl. 15.45-16.25

Tid 3: kl. 16.30- 17.10

Tid 4: kl. 17.15-17.55

 

Holdnummer: 201604

 

Mødegange: 6,

Sted: Kommunikationsakademiet, Strandagergaard, Strandagergårdsvej 5, 4500 Nykøbing Sj.

Pris: 925 kr.

 

 

 

 

 

Konstruktiv og belivende kommunikation

v/kommunikationspædagog Kurt Ligaard Sørensen med assistent Marijana Djordjevic.

 

Hvem kender ikke til i en samtale at føle energien falde helt ned i gulvhøjde, fordi man hverken bliver set eller hørt eller forstået? Det er det, vi kalder en aflivende samtale, som mobning og sarkasme bl.a. hører ind under. Ikke rart, vel? Den er typisk for diskussioner, hvor formålet for begge parter er at vinde.

Og hvem kender ikke til at føle energien komme til at boble på en kreativ måde i hele ens sind og krop, fordi man føler sig netop set og hørt og forstået? Det er det, vi kalder en belivende samtale. Mere end rart, ikke sandt? Den er kendetegnende for dialogen, hvor formålet er at blive klogere på både den anden og sig selv og finde en løsning, som er til gavn og glæde for begge parter.

Foretrækker man det sidste, men har svært ved at få den til at lykkes helt så godt og ofte, som man gerne vil, kan man på dette kursus få redskaberne dertil.

Der vil i løbet af undervisningsforløbet være introduktioner til både den ikke voldelige kommunikation, krybdyrhjernekapringer, de to stresshormonsystemer og menneskets biografi samt prometheusmetoden.

Metoden er velegnet i alle relationer, ikke mindst i parforhold, i familien, i vennekredsen og på arbejdspladsen.

 

Max. 7 deltagere, hensyntagende hold.

 

Dato følger snarest.

 

Sted: Hovedgaden 22, 4571 Grevinge

Weekendkursus: 5.-6. nov.

Kl. 9.30-16

12 lektioner

Pris: 350 kr.

 

Klik dig ind på siden Tilmelding for at tilmelde dig.

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus